2010. május 13., csütörtök

Sportnapközi a Matulán!

   Közeleg a várva várt vakáció. Ez a fiataloknak nagy öröm, sok szülőnek viszont fejtörést okoz, hogy mit is kezdjen csemetéjével a szünidőben. Ehhez nyújtunk némi segítséget, egy nyári sportnapközi keretein belül.
   A Matula tanyán idén is megrendezzük szokásos, nagy sikerű táborunkat. Jó társaságban, érdekes sportágakkal ismerkedhetnek meg azok az általános iskolai tanulók, akik június 7-ig jelentkeznek. A foglalkozások között számháború, lovaglás, kajak, görkorcsolyázás, bringa suli, strandsportok, falmászás, íjászat, golf, különböző sportjátékok is szerepelnek, továbbá életvezetési tanácsokat is kaphatnak a jelentkezők. Ez utóbbihoz meghívott közéleti személyiségekkel, egészségügyi szakemberekkel lehet kötetlen beszélgetést folytatni.
Elsősorban a szabadidősportokat tanítjuk, olyan sportágakkal ismertetjük meg őket, ami természeti környezetben űzhető, és ami az iskolai környezetben viszonylag nehezen elérhető. Nagy sikere szokott lenni annak, hogy hajókat tudunk hozni az ottani kis tóra, ahol így taníthatom a kajakozást. Tanítjuk az íjászatot, népszerű a labdarúgás, játsszuk a métát, mint különleges magyar népi játékot. A Kisfaludy aszfaltozott pályáján bringasuli, és görkorcsolya várja a tanulókat. Mindezt a sokszínű és változatos programot napi négy foglalkozáson keresztül nyújtjuk, köztük rövid pihenővel. A pihenőidőkben tízórait, ebédet, majd uzsonnát is kapnak a gyerekek. Reggel negyed nyolctól, délután negyed ötig vállaljuk a felügyeletet, illetve a nap tartalmas és színvonalas eltöltését.
Ebben az évben három turnusba várjuk a 7-14 éves korosztályt, akiket tudás és életkor szerint, 17-18 fős csoportokba osztunk el.

Időpontok:
  I. turnus: 2010. június 16-18. -ára: 10.000 Ft / 3 nap
 II. turnus: 2010. június 21-25. -ára: 15.000 Ft / 5 nap
III. turnus: 2010. június 28- július 02. -ára: 15.000 Ft / 5 nap

  Természetesen több turnusba is be lehet jelentkezni, várjuk az érdeklődőket! Az árban háromszori étkezést is biztosítunk!
Akit érdekel, nálam a Kisfaludy Tagiskolában is jelentkezhet, szeretettel várom!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése