2010. május 19., szerda

A kiszakadt farmer esete

   Szigorúan csak a poén kedvéért, úgy gondoltam elmesélem a mai nap csúcspontját. Miért fosztanám meg a barátaimat egy kis nevetéstől? A képen látható farmernadrág az enyém, és még az iskolában egy kisebbfajta baleset érte... :D
   A délutáni tanóra után kivonultunk a tanulószobás csoporttal az udvarra, mert ráfért mindenkire egy kis friss levegő. Napokig nem lehetett a szabadban tartózkodni, ez ilyenkor erősen érezhető a tanulóifjúságon, türelmetlenebbek, dekoncentráltak, erősen mozgáshiányosak. Miután minden munkánkkal végeztünk, gyorsan uzsonnázott mindenki, hogy a lehető leghamarabb kimehessünk a friss levegőre. Itt azután különböző labdajátékokat kezdtünk játszani, én szokásomhoz hűen beálltam röplabdázni egy körbe. Itt történt az ominózus esemény, amikor egy labda fogadása során, nagyon szépen mélyre lementem lábakkal -ahogy azt kell-, majd eközben igen furcsa hangot adott ki az alsó fertályom. Ne gondoljon senki semmi rosszabbra, egész egyszerűen elhasadt a kivékonyodott farmerszövet, szépen hosszában. Rutinos csóka vagyok, ezért feltűnésmentesen kiálltam, majd a pulóveremet a derekamra kötve kimentettem magam a helyzetből. Jó, hogy a hűvös napok miatt volt nálam plussz felsőruházat, különben bajban lettem volna.... Így azonban csak azok tudták meg a dolgot, akiknek nevetve elmeséltem, és nem kellett végigsétálnom kikandikáló alsónadrágban az iskolaudvaron, majd hazafelé a városon, a buszon, és a falu egy részén. 
   Biztos nagy feltűnést, és vidámságot okoztam volna, de jobb volt ebből kimaradni! Bár a farmer szellőzése jelentősen javult, és különben is a szakadt nadrág mára már divatba jött, ez kicsit kínos helyen alakult ki. Azt hiszem, viszek be az iskolába egy tartalék nadrágot... :D

4 megjegyzés:

Crimson Velvet írta...

Szerencséd volt, hogy a fiatalság nem vette észre. Hangos "mosolyt" csalt volna ki belőlük. :) Ráadásul, jó ideig szájhagyomány útján terjedt volna az iskola falai között... :)

Joe bácsi írta...

Na igen! Azért néhányan tudják, mivel feltűnt nekik a pulóver a derekamon. Ismernek, tudják, hogy ez nem stílusom, így megérezték a sztorit! Szóval lesz némi viszhangja a történetnek, de ettől színesek a hétköznapok!

Névtelen írta...

Milyen praktikus lenne, ha ilyenek lennének a nadrágok... ;)

Joe bácsi írta...

Igen, akkor nem szakadnának ki, nem füllednének be, és még miért is?

Megjegyzés küldése