2010. március 24., szerda

Most akkor ki kicsoda?

Vidáman nyugtáztuk édesapámmal, hogy okoztunk némi zűrt az éterben. Bár jókat mulatunk a helyzeten, és tulajdonképpen lényegtelen ez a probléma, úgy gondoltam ideje kicsit tisztába tennem a dolgokat.
A történet egyszerű, apáról és fiáról szól, akiket ugyanúgy hívnak, és akik szabad idejükben blogírással is foglalkoznak. Saját és egymás írásait pedig kihirdetik ismerőseik között. Ez okozza a zavart!

Apukám kezdte előbb az írást, ő már 2009 szeptembere óta ontja a bejegyzéseket valószínűleg sokak örömére, hiszen nagyon sok pozitív visszajelzést kap, valamint az olvasottsága is nagy. Ő az MJ blogja cím alatt jegyzi szerzeményeit, mely a http://mjozsef.blogspot.com webcímen található. Hozzá kapcsolódik a népszerű három kérdés sorozat, valamint a Bikali élménybirtokról készült beszámoló is. Írásait mindig közzétette az iwiw segítségével, majd betársultam és megosztottam én is a saját ismerőseim között.
Neki köszönhetően hirtelen én is kedvet kaptam az írogatáshoz, majd egy bosszúsabb állapotomban szabad utat engedtem gondolataimnak, valamint a billentyűzet csapkodásának. Ez március 7-én történt, és mivel volt érdeklődés, folytattam. Megszületett tehát Joe bácsi blogja, mely a http://meggyesj.blogspot.com címen érhető el. A név onnan ered, hogy az iskolában ahol tanítok, a gyerekek egymás között így becéztek, majd rákaptak egyes kollégák is.  Rajtam maradt, és mivel tetszik, gondoltam felhasználom!
Több esetben tapasztaltuk -mi, a két Józsi-, hogy azóta néhányan kevernek bennünket, nem tudják valójában ki mit írt. A két blog külsőre nagyon különbözik, ám a stílusunk valóban nagyon hasonló, így érthető a zavar, amit okoztunk. Ezért mindenkitől elnézést kérünk, és reméljük a kis malőr ellenére hű olvasóink maradnak. Szívesen veszünk minden hozzászólást ami kulturált, nem személyeskedő, nem sérti senki jogait, vagy emberi méltóságát. Köszönjük érdeklődésüket, véleményüket, további jó olvasgatást kívánunk!
Akkor ez most kinek is az írása?

6 megjegyzés:

MJ írta...

Jóóó! Most lesz majd igazán zűrzavar! No jó, csak vicceltem, Ügyes!

Joe bácsi írta...

Ajaj! Melyikünk a zűr, és ki lesz a zavar? :D
Köszi!

Apa54 írta...

Nekem világos, mint a vakablak. Na jó, én is csak vicceltem. Így már értek mindent, akkor valószínűleg az a tippem is ül, hogy a Dzsinivel is magyon közeli rokoni kapcsolatban áll.

Joe bácsi írta...

Jóó a tipp! Dzsini a húgom, aki védőnő Pesten. Őt ezidáig még nem kapta el ez az írói agymenés, bár kreált magának ő is egy blogot. Talán egyszer beindul, és mert a szakmája nagyon sok érdekességet rejt, hasznos dolgokat tudhatunk meg majd tőle!

Hugi írta...

Akkor lesz ám a zűrzavar, ha én is beindítom a blogomat :) 3 Meggyes, 3 egymáshoz közel álló stílus :) le sem tagadhatnánk..
Ihlet és téma lenne elég, csak egyszer neki kéne veselkedni.

Joe bácsi írta...

Téged azért elég nehéz lesz velünk összekeverni, már csak a nemed miatt is! Ha mégis lesz ilyen, az nagyon fog tetszeni!

Megjegyzés küldése