2010. június 16., szerda

"Kiss" lányok

   Emlékszünk még a birkózó lányokra? Kiss Krisztina és Kiss Alexandra március végén szerezték meg birkózásból az országos diákolimpiai címet. Már akkor utaltam rá, hogy nyár elején várható lesz a folytatás, judo-ban is megmérettetik magukat a hölgyek. Megtörtént, és ismét szép sikerekről számolhatok be!

   2010. június 5-én Cegléden, a Városi Sportcsarnokban rendezték meg az 1998-2000 között születettek Judo diákolimpiáját. Eredményes hétvégéjét ünnepelhette itt a KASI judo csapata, miután a verseny döntőiben összesen 4 arany-, 3 ezüst-, és 7 bronzérmet nyertek a két nap során ! Az aranyakból jutott szóban forgó leányainknak is, mindketten bajnokok lettek! Szandi diákolimpia-specialista, ez már bizonyos... Tavaly is ezt a kiemelt versenyt nyerte meg, ezúttal is remekelt. Ragyogó dolgokat bemutatva lepte meg új súlycsoportjában a riválisokat ! Krisztike szintén kimagaslott a mezőnyből, vadmacskaként küzdött, és csapott le ellenfelei hibáira. Mind a négy meccse sima volt, nem hagyta szurkolóit izgulni – örülni annál inkább tudott mindenki a teljesítménye láttán…
Ebből a remek teljesítményből kaphat mindenki egy kis ízelítőt, ha megtekinti a lenti videókat. Mindkettejüknek gratulálunk!

Kriszti szereplése a döntőben:

Szandi mérkőzése:

1 megjegyzés:

Apa54 írta...

Lásd válaszomat itt. http://apa54.blogspot.com/2010/06/noi-piff-paff-puff.html

Megjegyzés küldése