2011. szeptember 5., hétfő

Leleményes kis "aprólékok"


   Bár a nyárnak vége, sőt az iskola is megkezdődött már, még nincs kedvem erről írni. Szívesen tekintek vissza inkább azokra a pihenéssel töltött hangulatos napokra, amelyekből ha sok nem is, de azért akadt néhány. Ez a kis pillanatkép például nagyon megragadott, muszáj volt megörökítenem.


    Egy nagyobb családi találkozó alkalmával, a még ifjonti nemzedék megunta a felnőttek társaságát, és külön partit rendezett. Úgy, ahogy a nagyoktól látták, csak politika, és mindennapi gondok nélkül. Asztalt és széket vittek maguknak, majd körülülték, úgy beszélgettek. Pont mint a felnőttek, csak a hely volt kissé szokatlan, mondhatni extrém. A bográcsozáshoz épített kőasztalra települtek rá, így nyilván jobban beláthatták az amúgy gyönyörű paloznaki környéket.
   Ugye milyen leleményesek? Hosszú ideig voltak itt teljes nyugalomban, még a reggelit is ezen a helyen fogyasztották el. Jól érezték magukat, mi pedig finoman végig rajtuk tartottuk a szemünket, nehogy baj legyen ebből a magaslatban rendezett buliból... 

2 megjegyzés:

Szitya írta...

Ez egyszerűen aranyos! Palóznak pedig gyönyörű!!! ("álmaink falva"... :-) )

MJ írta...

Miért. Nagyon sokáig kibírtuk politika nélkül.
Sokkal tovább mint sör nélkül. :))

Megjegyzés küldése