2012. november 27., kedd

Az első levél...

   Kinyitottam a postaládát, majd felugrott meglepetésemben a szemöldököm, mikor megláttam egyik levélen a címzettet. Meggyes Médea... Persze azonnali melegség öntötte el ifjú apai szívemet, és rögtön néztem a feladóját, mert az mindjárt látszott, hogy nem hivatalos levélről van szó!

   Enikő munkahelyéről jött, mit gondoltok milyen alkalomból? Meghívót kapott a mi kicsi lányunk az idei Mikulás ünnepségre! A Református Gyülekezeti Házba is ellátogat december 5-én a Mikulás, ahol minden jó gyereket megajándékoz egy kis aprósággal... 
    Nagyon megható figyelmesség, igazán örültünk neki! Médike nagyon jó kislány, hiszen születése óta minden nap a kedvünkben jár, szépen eszik, nem ad okot az aggodalomra. Jár neki az ajándék! Ezzel együtt kedves Mikulás, idén csak itthon lepheted meg a kicsi lányunkat, mert ha - reményeink szerint-, itthon is lesz már, még nagyon pici lesz az ilyen kiruccanásokhoz. Jövőre már örömmel veszünk részt a rendezvényen, most pedig köszönjük, hogy gondoltatok ránk!   

6 megjegyzés:

alterego írta...

Ez nagyon kedves :-)))

Dius írta...

Milyen szép emlék lesz ez majd Médinek. És milyen kedves emberek vannak Enikő munkahelyén, hogy máris meghívást kapott.. :)

Rózsa írta...

Nagyon kedves meghívó, jövőre pedig már meg fogja húzni a Mikulás szakállát :)

MJ írta...

Szuper! Kicsit állhat majd a "csokimiki", de megérdemli az szent igaz. :)

Magdi írta...

Gyönyörű kislány Médike:)
Nagyon sok szeretettel gratulálok a kicsi tündér születéséhez.

A MI ISKOLÁNK írta...

Nagyon sok örömetek legyen a kis Picurban, majd később a "nagy" Huncutkában! :)Édike a Médike!

Megjegyzés küldése