2012. június 15., péntek

Vakáció!!!!

Ma van az utolsó tanítási napunk, felkerültek az iskola tábláira osztályaink vakációt hirdető feliratai. Az 5.b osztály lelkes kis csapata nem csak a délelőtti, a délutáni termünket is kidekorálta. Nem is csoda, hiszen a 33 tanulóból 28-an napközisek voltak, és nagy örömömre jövőre is azok maradnak. Így nyolcadik év végére egy hihetetlenül összeszokott, mindenben összetartó, erős közösséggé válhatnak, amelytől ismét roppant nehéz lesz majd a búcsú...


Közben felfedeztük a KaposPont felhívását, mely szerint várják az osztályok ezen feliratait, hogy megmutathassák az érdeklődőknek, az alkotókat pedig megjutalmazhassák egy-egy fürdőbelépővel. Nem hagyhattam ki a lehetőséget, hátha szerezhetünk egy kis plusz nyári élményt egy email elküldésével. Így most ezek a táblákról készült képek megtekinthetőek a KaposPont weboldalán, diákjaink nem kis örömére. Kattintsatok ide, nézzétek meg ti is, hogy mit alkottak!

Kellemes nyarat kívánok mindenkinek!

2 megjegyzés:

Magdi írta...

Boldog és szép nyarat kívánok mindenkinek:)

VRJúlia írta...

Nekem nem is nyárra való készülődés zamata, hanem a gyermekközösségek ereje, szépsége -mely a bejegyzésekből sugárzik- marad meg a sorok olvasásakor. Sokat dolgozunk ezekért a közösségekért- mi is itt- , sok olyan emberrel is találkozunk, akiket ez kicsit sem érdekel- de ilyenkor ,mindig megbizonyodom, jó, amit teszünk, megéri gyermekeinknek jó közösségeket formálni.
Azért persze szép nyarat!

Megjegyzés küldése