2010. október 10., vasárnap

Futottunk!

   Napsütéses, ideális futóidőben volt részünk ma délután, a 6. T-Home Vivicittá városvédő futáson. Enyhén hűvös volt ugyan a levegő, ettől függetlenül azonban igazán megérte ellátogatni a Kossuth térre. Sétálni, vagy futni, együtt lenni barátokkal, lelkes, energikus emberekkel. Kiszabadulni a négy fal közül, feltöltődni a soron következő munkahétre. Szerencsére sokan vagyunk, akik vágynak még erre!

   A vidék futófővárosában 4100-an álltak rajthoz. A hangulatról ezúttal is Péter Attila gondoskodott, valamint egy hatalmas T-Home kocka, ami többször is végighullámzott a futók sokaságán. Mi kisfaludysok 334 fővel érkeztünk, ez az iskolák mozgósítási versenyében a harmadik hely eléréséhez volt elegendő. Köszönet érte minden szervező kollégámnak, szülőknek és gyerekeknek, akikben még ég a sportolás utáni vágy. Idén nagyon sokan maradtak otthon az iskolából, a felső tagozat diákjai közül különösen nagy létszámban voltak passzívak tanulóink. Már nem elég vonzó a reklámpóló sem. Remélem a tavaszi futásra majd ők is aktivizálódnak, és saját egészségük javításán túl, hozzájárulnak iskolánk jó eredményéhez is. Érdemes lerázni a lustaságot, mert aki ezt megteszi, mindig jól érzi magát egy ekkora sporteseményen.
   A harmadik helyért járó csekély jutalomból sportszereket, elsősorban most gumilabdákat veszünk. Ismételten köszönet mindenkinek, aki ehhez hozzájárult!

Bővebben: http://www.futanet.hu/cikk/varosvedo-futotomeg-kaposvarott

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése