2013. október 8., kedd

Családi napunk

   Vasárnap családi napot tartott az 5.b osztály összetartó "kis" közössége. Azért idézőjeles a kis szócska, mert ha a képekre is rátekintünk, láthatja mindenki, milyen nagy létszámú csapat jött össze ezen a napon. Az osztály 32 főből áll, és csak egy-két "igazolt" hiányzónk volt. Gyerekek, szülők egyaránt lelkesen jelentkeztek első ötödikes családi programunkra. Nagy öröm ez számomra, és jó érzés egy ilyen gárda tagjának lenni!

  









Mónika néni, a volt osztályfőnök segítette, indította el ilyesformán az összetartást alsó tagozaton, én már csak belecsöppentem a társaságba. Jó, hogy belecsöppentem! A gyerekek okosak, ügyesek, lelkesek. Hangos brigád az igaz, de ennél nagyobb gondunk ne legyen! A szülői háttér támogató, összetartó közösség, akik igyekeznek mindenben támogatni az osztályt.
Ezen a programon is egyik szülő adta a helyszínt, nem sajnálva a vendéglátó szerepként betöltött rengeteg időt, és energiát. A többi szülő pedig ügyesen besegített, reggeltől fogva készült a gazdag menü.
Paprikás krumpli, sima és tojásos lecsó, kolbász gyarapította a testsúlyunkat, nem beszélve a rengeteg süteményről, amit otthonról hozott mindenki. Ettünk, ittunk, mindeközben jól mulattunk! Ezek voltunk mi, a felnőttek.
A gyerekek pedig? Ők is ettek, ebédet parancsra. Nehéz volt asztalhoz ültetni a szabadban kergetőző, túrázó, játékos kis közösséget. Ügyesen feltalálták magukat, nem szorultak bébiszitterre egy pillanatig sem. Nem is igényeltek nagyon bennünket, de mi fél szemünket azért mindig rajtuk tartottuk! :)

A nap vendéglátónk, Tamás "Survivor" túrájával záródott. Irányításával tettünk egy szép kis kirándulást a Kaposhegyen, sőt többen meglátogatták a Négy testvér forrást is, a közeli Gyertyános erdőben.
   
Szép, tartalmas, igazán jó hangulatú napot töltöttünk el ezen a kissé borongós őszi délutánon. Köszönöm mindenkinek, aki ennek a programnak bármilyen módon támogatója volt, de annak is, aki részvevőként emelte a nap fényét! Lesz ennek még folytatása...

 Reméljük! :)


















További képek:
https://www.facebook.com/tamas.stadler.52/media_set?set=a.567215503344433.1073741826.100001679656489&type=1

https://www.facebook.com/karolina.panka/media_set?set=a.692049804157821.1073741834.100000584243794&type=1

3 megjegyzés:

Megjegyzés küldése