2013. május 26., vasárnap

Fél éven is túl...    Médi május 18-án betöltötte a fél éves kort. Tudom nem nagy idő, de mégis! Már hat hónapja, hogy megérkezett közénk, és azóta boldogabbak vagyunk mint valaha...
   Növünk, fejlődünk, egyre ügyesebbek leszünk. (Mi is!) Napról napra látjuk most az újabbnál - újabb apró kis változásokat, nem unatkozunk mellette cseppet sem. Már kokettál, incselkedik, huncutkodik. Elkezdtük a hozzátáplálást, eddig könnyen ment. Éhenkórász lesz, mint az apja... Ez lehet jó is, de remélem nem mindenben követi apja mértéktelen falánkságát! :) 

Fél éves fordulója, valamint gyermeknap alkalmából megkapta első fülbevalóját. Vagy inkább a másodikat? Nem is tudom, hogyan nézzem, hiszen a keresztelésre kapott nagyszüleitől egy gyönyörűt, amit azonban csak ezután a próbafüles után két hónappal tehetünk csak be. Most egy kis virág díszíti a fülecskéjét addig is!
Továbbra is nyugodt, barátságos, jó baba. Éjszakáink nyugodtak, nappalaink játékosak. Szavakból pedig mára elég, legyen helyettük inkább néhány kis kép!   


Meli mamival
Anya foreverHö! Apa fényképez?
Olvasni jó...
Miss V.I.P.
Mosolyommal elvarázsollak..Lazulás közben

Látlak anya!
Szemüveg nem kell még!
Játszóterem
Apával együtt ragyogunk.

Csak csajok!
6 megjegyzés:

batorba írta...

Tényleg gyorsan repül az idö! Nekem még mindig porcelán babás a kis arca! Szép!: Én is veszem észre az idö rohanását...bár nálunk a 3. lányom lett most másjusban 1 éves...:-))) Hihetetlen!:-))

Szp napot és további gyors cseperedést!

Mónika írta...

Hihetetlen, hogy ilyen hamar már el is röppent az első félév...
-pláne ennyire jó babával, mint amilyen Médi.
Jók a képek, nagyon helyesek vagytok!
:)

VRJúlia írta...

Isten éltessen benneteket!
Csodákra képes egy gyerek...ezt így tapasztaljuk.

kovtama írta...

Édes csöppség:)

Magdi írta...

Gyönyörű ez a kis hercegnő:)
Sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Meggyes József írta...

Köszönet mindenkinek! :)

Megjegyzés küldése