2013. február 8., péntek

Csoportképek



A teljes csapat. 44 szuper kisdiák, 5 kísérő tanárral...













A kezdő csoport Mónika néni vezetésével. Rekordgyorsasággal tanultak meg síelni, nagyon ügyesek voltak. Igaz, soha ilyen kevés teljesen kezdő tanulónk nem volt még a táborainkban.








Timi néni középhaladó csoportja, akik eleinte még mellézárásos technikával, majd egyre inkább  párhuzamos lendülettel közlekedtek a pályákon.










Andi néni haladó szintű csoportja, akik elsősorban megfontoltabb sebességükben, tapasztalathiányukban maradnak csak el a "legjobbaktól". Valamennyien gyönyörűen síelnek már!







A tábor legtapasztaltabb síelői. Mindenhonnan képesek teljes biztonsággal, szép párhuzamos lendületekkel lejönni. Igazi szupergyerekek...  :)











A Chopok fenegyerekei. Tulajdonképpen az előbbi csoport harci díszekben, egy kalandos és nagyon fárasztó nap végén.













Ennek a csoportképnek már nincs köze a sítudáshoz, ők az én kedvenc neveltjeim, hatodikos osztályunkból.










Mónika néni osztálya minden évben a sítábor legnagyobb létszámú társasága. Idén is, bár lassan felzárkózunk a hatodikkal....


1 megjegyzés:

Sári mama írta...

Gratulálok a csipet-csapatokhoz! Szuper jók a csoportképek! Minden elismerésem a kísérő pedagógusoké!!!
Ha már itt vagyok, elmondom, soha nem értettem, hogy a síszünet, ami évente 1x van, hogy elegendő arra, hogy megtanuljanak, és rutint szerezzenek a gyerekek.
Ahogy nézegetem a képeket arra gondoltam, hacsak nem olyan ez, mint a kerékpározás, rá kell érezni és soha többé nem felejtjük el. Mint ezt a szép élményt!
Jó pihenést kívánok, vagy inkább aktívat! :)

Megjegyzés küldése