2013. január 13., vasárnap

Ki mit lát?


Ilyen is régen volt már! Mi a manó? -elnevezésű játékomhoz hoztam egy képet...

 Azt nagy valószínűséggel mindenki első ránézésre megmondja, hogy mi ez. Na de mégis mié lehet? Vajon ki mit lát benne? Erre vagyok kíváncsi, szóval tippeljetek bátran, vagy csak használjátok egyszerűen a fantáziátokat!
A végén persze majd elmondom, hogy mi is ez valójában, és én mit képzeltem bele... :) 

8 megjegyzés:

Babi néni írta...

Elsőre azt gondoltam, hogy ez egy mellszívó árnyéka a falon a képen jobbra. :o) Aztán azt gondoltam, hogy á, ez hülyeség. És idelátogatva vettem észre, hogy mennyire le vagyok maradva, és hogy talán mégsem akkora hülyeség?!

Gratulálok a picurhoz! :o)

annalíz írta...

sőt, biztos...

Macsek írta...

hihi én is a mellszívóra asszociáltam elsőre! a msik meg eléggé oda nem illően egy busafejű virágnak tűnik, mint például a rózsa. :)

annalíz írta...

Trombitás Frédi !

Joe bácsi írta...

:) nem rossz...

Dius írta...

A mellszívó nálam is megvan. És talán valaki Médi fejét fogja a tenyerében? A hüvelykujja lehet az a hegyes valami. :)

Joe bácsi írta...

Nahát, a hölgyek... persze ismerve a jelenlegi helyzetet nem is volt nehéz. Valóban a mellszívó árnyéka látszik, mellette pedig az az őszi levelekből hajtogatott rózsacsokor, amit Encinek vittem be a kórházba még a Médi születése előtt. Nekem az egy kismadár árnyékára hasonlít egyébként... :) Ügyesek voltatok!

Apa54 írta...

Még mielőtt a megfejtést láttam, én egészen másra gondoltam. Egy turcsi orrú kisleányka szimatolja a marslakófülű, félig fekvő testhelyzetben lévő ufónautát.(Bocsi.)

Megjegyzés küldése