2012. december 18., kedd

Az első hónap



 
   Betöltöttük az első hónap fordulóját. Már ennyi idő eltelt Médi születése óta, szinte észrevehetetlen gyorsasággal. Talán csak a karikás szemeinken érezzük ennek az időnek az elteltét. Fáradtak vagyunk, nem tagadom. Pedig ennél nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, csendesebb babát nem is kívánhatnánk. Nem is kívánunk!


   Milyen volt az első hónap? Változatos. Volt itt minden. Két hét kórház, ami anyának volt megterhelő, nekem inkább türelemgyakorlat. Nehéz volt kivárni a pillanatot, ami végül meglepő gyorsasággal eljött, mutatva Médi csodálatos erejét, küzdőképességét. A második két hét pedig maga a csoda! Az első napokban itthon maradtam, együtt tanultuk ki az új családi helyzetünket. Munka mellett már fárasztóbb az élet, de kit érdekel? Micsoda élmények a babás történetek...
Volt már minden! Ívben fiókba pisilős, szanaszét kakilós, keményen büfizős. Mind-mind emlékezetes, hihetetlen szépségű emlék. Etetés után, mikor úgy büfizett az arcomba, hogy lobogott a nemlétező frizurám... :) Emberesre sikerült, de ez természetes, és jobban aludtunk tőle!

   Bár a mindennapok unalmasnak tűnhetnek - evés, büfizés, alvás, pisi-kaki, fürdés, apró játékok körforgása -, de nem azok! Gyűlnek, gyűlnek a szép pillanatok, melyek igazán elmondhatatlanok. Fénykép nem mutathatja meg, szó nem fejezheti ki. Egyszerűen csak meseszép minden, Médi pedig egyre jobban elbűvöli a környezetét, mialatt szép lassan kievickélünk a legrizikósabb időszakból. Születése óta több mint 720 grammot gyarapodott, már átléptük a 2600 grammos súlyt, pedig 1880-nal születtünk! Csak így tovább kislányom!











8 megjegyzés:

annalíz írta...

Gratulálok lelkes apuka a gyönyörű kicsi lányhoz....

Lili írta...

Kedves József.. Annyira jó olvasni, ahogy írsz a kis Médiről. Minden mondatból sugárzik a boldogság. "Nőjjetek nagyra, csak így tovább":)

Anikó írta...

Tövábbi sok, sok élményt kívánok!:-)

Anikó írta...

khmmmm.: további:-))))

Hajni írta...

Bizony csak így tovább Médike! :) Apa, Anya ti meg élvezzétek ki minden pillanatát ennek a gyönyörű időszaknak,mert gyorsan felnőnek ezek a drága kis csöppségek. Gyönyörű pici lány!:)

MJ írta...

Repül az idő. "Öregszik" a csaj. :))

Rózsa írta...

Kis tündér, még sok szép emléket kívánok nektek.

Adelid írta...

De jó erről olvasni, eszembe juttatjátok, amikor az én lányom született. Legyenek boldog éveitek együtt!

Megjegyzés küldése