2012. november 24., szombat

Hetedik napja apa...

  
 Igen, jól olvastátok! Hetedik napja tetszelgek apa szerepben, bár nem tudom van-e még olyasvalaki, aki ezt nem tudja. Talán csak azon blogger ismerősök, akik a távolabbi részeken laknak, hiszen a jó hír egy-két nap alatt befutotta a várost... 

    Meggyes Médea vasárnap, 0 óra 06 perckor született meg a pécsi klinikán. Édesanyja és ő is jól vannak, a küzdelmes hetek ellenére is. Sokaknak feltűnt, és nem is csinálok titkot belőle, hogy kislányunk a számítottnál korábban jött a világra. Régóta tudtuk azt, hogy így lesz, csak az nem volt mindegy, hogy mikor. Enikő erején felül teljesítve, a kórház dolgozóinak, a családtagoknak, és sorstársainak segítségével már biztonságos korban, egészségesen hozta világra a picit. Küzdelmükért, kitartásukért örökre hálás leszek! A részletekre nem térnék ki, rajtunk kívül álló okok vezettek el ehhez az amúgy elég gyakori helyzethez.

Médi nagyon erős, nagyon ügyes kislány! Pont mint az anyukája! Kora baba ellenére újszülött mérettel (47 cm), de még alacsony súllyal (1880g) bújt ki anya biztonságos pocakjából. Kezdetektől fogva önállóan lélegzik, és hála a jó istennek problémamentes születése óta. Szépen fejlődik, jól eszik, hamar fel fog erősödni annyira, hogy végre hazahozhassuk, és igazi családként élhessünk végre együtt. 

    Milyen az apaság? Ajaj! Leírhatatlan az érzés, felfoghatatlan az öröm. Hatalmas a felelősség, de tudom, hogy nagy körülöttünk a szerető segítség. Boldogságtól remegő kézzel írtam le először a hivatalos nyomtatványokon a pici nevét, intéztem az anyakönyvezést, és az adószámát. Olyan furcsa, mégis annyira jó érzés volt. Ezt csak azok tudják igazán, akik már átélték mindezt. No és a feleségem? Csodálatos, igazán erős asszony, akire roppant büszke vagyok, és nagyon köszönöm neki, hogy egy ilyen gyönyörű kislánnyal ajándékozott meg!

27 megjegyzés:

Dius írta...

Gratulálok Nektek! :) Kívánok Nektek az életetek további részéhez millió csodát, sok-sok gyönyörű percet, boldogságot, egészséget. :)

Zsana írta...

Gratulálok!!!! Nagyon sok boldogságot hozzá, rengeteg élményt, egészséget, és minden, de minden jót kívánok!! Gyönyörű szép kisbaba, és a neve is nagyon tetszetős! :)

Lagor írta...

Gratulálok! Gyönyörű pici lányka! Sok Boldogságot! :)

Mónika írta...

A nap legfantasztikusabb híre, köszönjük, hogy megosztottad velünk!
Szívből gratulálok NEKTEK! :)
Nagyon különleges nevet adtatok a pici lánykának, ugye majd a miértjét is megosztod velünk, mert most már mindenre kíváncsiak vagyunk...
;)
A méretei miatt ne aggódjatok, hamar behozza a lemaradását, én már csak tudom.

Ja, és igaz! A világon legklasszabb és egyben legnehezebb dolog szülőnek lenni!

földy írta...

Gratulálok!

Örömteli boldog éltet, jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!

alterego írta...

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a babának és azüleinek, sok szeretettel :-)))

Joe bácsi írta...

Köszönjük a jó kívánságokat, minden kedvességeteket! Móni, a méret miatt egyáltalán nem aggódunk, hiszen ezek már egészen jó paraméterek a lehetőségekhez képest. Tudom, mert láttam egyet s mást az utóbbi két hónapban... :)

Kósa Márta írta...

Isten éltesse Médit és a szerető családot!

Melinda írta...

"Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Ilyenkor dönt úgy az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve"
Igen fiam, szülőnek lenni nagyon nagy felelősség és végtelen boldogság! Tudom,hogy nálatok felelősségteljesebb gondosabb, szeretőbb szülőket nem is kívánhatnék a kis Unokánknak.Isten hozta közöttünk és vigyázza minden kis lépését!
A büszke NAGYMAMA!

Joe bácsi írta...

Jó ezt hallani anyukám, és remélem idővel tényleg sikerül jó szülőkké válnunk. Nekünk ezt még tanulni kell, de megküzdünk a feladattal!
Mindkettőnknek jó példánk volt gyerekkorunkban, és most is biztos támaszaink mindkét oldalról Médi nagyszülei. Együtt szépen mindennel megbirkózunk...

- írta...

Gratulálok! :) Jó egészséget és sok booldogságot kívánok!

Nyárády Károly írta...

Gratulálok, apuka, és csak nyugi, jó apa leszel, mert megtanulod, hamarabb, mint gondolnád! :-)))

Dominika írta...

Micsoda nagyszerű hír!!! Én is gratulálok, és mielőbbi hazamenetelt kívánok, utána pedig sok-sok csodás évet. Fantasztikus!
Már a poszt is meghatott, de a nagyszülők hozzászólása már-már könnyeket csalt a szemembe.

Joe bácsi írta...

Már elkezdett újra hízni a kisasszonyka, és a fiziológiás súlyvesztéssel sem ment 1800 g alá! Asszem evés terén apja lánya... :)

Lilla írta...

gratulálok! :)

Adelid írta...

Nagyon szépen írtál a kisasszonyka születéséről. Jó érzéssel tölt el egy ilyen szerető apuka és család. Kívánom váljatok jó szülővé, okos, szeretve nevelő támaszokká lánykátok számára!
Melinda nagymama! Jó olvasni szavaidat, amikkel azt hiszem a fiad és menyed igazi felelősségteljes szülővé válhat!

Mági írta...

Isten éltessen Titeket!

Szitya írta...

ÓÓÓÓÓ! Fantasztikus! micsoda hír!! Gratulálok, és közben szipogok: bejegyzésed is szíven ütött, hát még utána a Nagymama hozzászólása!
Sok boldogságot a Cseppel, aki nagyon hamar megnő majd!!!
Szeretettel,
Szilvi

Rózsa írta...

Gratulálok, jó egészséget a babának és a szülőknek, jó olvasni milyen érzés apának lenni, megható a nagyszülők öröme, sok boldogságot a családnak.

Roza írta...

Gratulálok a csodás babához! Jó egészséget, sok boldogságot babának, mamának, édesapának és az egész családnak!!

Juhmeli írta...

Gratulálok és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak! Remélem, hamarosan már együtt lehettek, otthon.

georgina írta...

Gratulálok nektek,jó egészséget,sok boldogságot és minden jót kívánok szeretettel!Gina

batorba írta...

Gratulálok. Kivánok egészséget, eröt, kitartást és türelmet!:-)))

SZeretettel:
Batorba

Joe bácsi írta...

Köszönjük mindenkinek! Ma nagy nap volt, egy hetes szülinapja alkalmából kijöhetett az inkubátorból, kézbe lehet venni, és tegnap óta hízott 40 grammot! Nagyon szépen fejlődik!

VRJúlia írta...

A lányos apák meg...a világon a legjobbak.:) Ezt mindenképpen tanúsíthatjuk!

Kitti Vivien írta...

Sok-sok boldogságot Józsi bácsi :) Nagyon örülök, hogy ilyen szép baba került a családba. :)

Buzsáki Kitti Vivien

annalíz írta...

Gratulálok szeretettel.nagyon édes a kis arca..olyan "tudományos".Édes csöppség...

Megjegyzés küldése