2012. szeptember 9., vasárnap

Egy nagy X


   
   Nem, nincs rokoni kapcsolat közöttünk, csak a névrokonság, és tanár-diák kapcsolat áll(t) köztem és Csabi között. Volt ilyen kérdés mostanság, többfelől is. Meggyes Csaba Kisfaludys diák volt egykor, most pedig a Toldi gimnázium növendéke. Mióta elballagott tőlünk, nem sokat hallottam felőle egészen egy héttel ezelőttig, amikor az X-faktor végén egy jövő hétre szóló bejátszásban megpillantottam és meghallottam. A pár másodperc is elég volt ahhoz, hogy leessen az állam, és várjam az e heti műsort....
    
      Csabi nem okozott csalódást, sőt! Lenyűgözött a hangja, szerénysége, és előadásmódja egyaránt. Michael Bolton: Go The Distance című dalát adta elő, és akkor ő volt az első olyan énekes az idei évadban, aki igazán tetszett. Simán verte Zámbó Krisztián teljesítményét szerintem! Szerzett egy szurkolót magának! Azután jött még jó néhány énekes, aki letette ténylegesen az X-et az asztalra, szóval nem lesz izgalommentes a műsor, de egyben már most biztos vagyok. Csabának ott a helye a döntőben, így kell lennie! Kisfaludys diákok! Toldi gimisek! Kaposvár! Szurkoljunk együtt Csabinak! A Facebook-on már rajongói oldala is van, ide kattintva megnézhetitek azt is.
     Várom a folytatást, és bízom a srácban. A kaposvári mézfesztiválon most volt alkalma gyakorolni, és úgy hallottam jól ment neki a dolog. Az ottani közönségnek tetszett a műsor, amit a tévében látottak alapján nem is csodálhatok. Sajnos nem tudtam elmenni erre a rendezvényre, pedig szívesen meghallgattam volna élőben is. Végeredménytől függetlenül is, nagyon gratulálok neked Csabi! Szép volt, és hajrá!
Aki nem látta esetleg, az feltétlenül nézze meg nézze meg!

Erre a linkre kattintva pedig Csabi nyilatkozát tekinthetitek meg:
http://kaposvarmost.hu/videok/kaposvar-most/2012/09/10/meggyes-csaba-a-zene-az-eletem_3118.html

4 megjegyzés:

Dius írta...

Nekem is nagyon tetszett, szurkolok neki. Amúgy is ezt tenném, de így akkor most már duplán. :)

Szitya írta...

Nahát! Nekem eddig ő tetszett a legjobban! Kellemes hangszín, szép éneklés, szerénység és szenvedély...
Most már akkor n is duplán szurkolok neki!

Joe bácsi írta...

Csabi nevében is - remélhetőleg nem sértem meg vele- köszönjük! :)

annalíz írta...

Nagyon tetszik...megosztottam...

Megjegyzés küldése