2012. augusztus 13., hétfő

Olimpia 2012



   Nem foglalkoztam az olimpia témakörével, és most sem szándékozom boncolgatni a témát. Megannyi cikk, felvétel, blog íródott a témában, és akik nyomon követték a sportközvetítéseket amúgy is mindennel tisztában vannak. Akkor én most minek okoskodjak?


     Büszke vagyok! Végre az elmúlt napokban ismét büszke lehettem magyarságomra, feledtetve az országunkkal kapcsolatos minden keserűséget, fájdalmat. Végre ismét kapott pozitív képet nemzetünkről a világ, hála sportolóinknak, hála hőseinknek! Nem csak az érmeseinknek, pontszerzőinknek, hanem mindenkinek aki részt vett az olimpián. Nagyon szép volt! Ugyanúgy büszke vagyok vízipólósainkra, kézilabdásainkra, és azokra akiknek pontot sem sikerült elérniük, mint például Risztov Évára és Szilágyi Áronra, akik lenyűgöztek a teljesítményükkel. Beletette mindenki szívét és lelkét ebbe a fél hónapba, így a kritikusokon csak mérgelődni tudok!

   Tanítványaimnak vettem fel az érmeseinkről készült összefoglalót az m1 műsorából, mert mindig akad olyan, aki nem kísérte figyelemmel az eseményeket. Remélem itt megnézik ők is legalább az éremszerzőink dicső pillanatait, és emlékezni fognak rájuk. Megérdemlik, tisztelegjünk az olimpia hősei előtt!

Pfff. Sajnos az enyémet letiltották, ezért itt egy másik a youtube oldaláról.... :(
  

5 megjegyzés:

Szitya írta...

Köszi Joe bácsi!
Szívemből szóltál!!!!!

Szitya írta...

Viszont nem lehet már megnézni ezt a videót, keress gyorsan egy másikat!!!!

Joe bácsi írta...

Köszi, tettem fel másikat.

VRJúlia írta...

Mi is büszkék voltunk a magyar sportolókra nagyon(titokban könnyeztem meg a tázúszó lányt...), és örültünk a román tornászlányoknak.
Ez van...

Adelid írta...

Mindenkinek örültem aki érmet nyert vagy pontszerző volt, ez nem is lehet másként.

Megjegyzés küldése