2012. január 18., szerda

Játszunk még egyet?

    Örülök neki, hogy tegnapi játékos bejegyzésemre szép számmal tippelgettetek, nem csak itt a blogon, de a közösségi oldalakon is. Köszönöm! Jó volt megtapasztalni, hogy milyen sokféleképpen is gondolkodunk, mennyire mást látunk egyénenként egy fotóban. Tamás mint férfi mindjárt valamilyen gránitlapban gondolkodott, a hölgyek inkább gasztronómiában, persze azon belül már nagyon megoszlottak az ötletek. Kati farmerra vonatkozó díszítő eleme nagyon meglepő, de igazán egyéni elgondolás. Érdekes volt!
      A gasztronómiai vonal volt a megfelelő, legközelebb pedig Cili állt az igazsághoz. "Szerintem apróra vágott hagyma sül olajban a világos képen, a sötéten már a darált hús is megsült benne."  Majdnem tökéletes!
Az első képen valóban hagyma pirul, a másodikon pedig az elkészült szójapástétom
képe látható. Nem trükköztem a képpel, csak ráközelítettem! Tegnap este ugyanis megkívántuk a szójapástétomot, ami igazán egyszerű, és finom eledel pirítóssal, paprikával és paradicsommal. Mi legalábbis szeretjük, már csak az olcsósága miatt is. Közben pedig a piruló hagyma látványa kihozta belőlem a játékosságot... :)


   A sikeres játékot látva vérszemet kaptam! Nem fogok rászokni, tényleg! Apu ötlete volt, zömében meghagyom neki, de egy utolsót(?) még ugye megengedtek? Ezen a képen mit láttok? Apukám neked lehet, hogy nem lesz nehéz, biztosan találkoztál már vele. Ha azonnal rájössz, tartogasd egy kicsit a választ...  :)


Ezzel a képpel semmit nem machináltam!

8 megjegyzés:

Edit írta...

valami aszalt gyümölcs? Füge? Vagy összeszikkadt zsemle? :D

Joe bácsi írta...

: O Milyen gyors voltál! A válaszra azért még várj egy kicsit.... ;)

MJ írta...

Ok. Kussolok. :))

Edit írta...

Várok :) még az összeszikkadt fánk is eszembe jutott a képet nézegetve :D

Rózsa írta...

Töpörtyű?

Dius írta...

Hűha.. Eszembe jutott a dió, a töpörtyű, és a bundás zsemle is. :D Szóval szerintem valamelyik ezek közül. (gondolom nem jöttem rá)

Joe bácsi írta...

Tényleg... :)

annalíz írta...

Jobb napokat látott pogácsa....

Megjegyzés küldése