2011. november 9., szerda

Szandi aranymeccse :)




   Ezen a címen található meg iskolánk világbajnok tanulójának rövidre sikerült címmeccse a youtube videómegosztón. Nem, nem tévesztettem el! Világbajnok!


   Korábban, a tavalyi évben már írtam a "Kiss" lányokról, akik mind birkózásban, mind judoban nagyon szép eredményeket értek már el korosztályukban. Igazi földharcosok ők, és most megvan Szandi eddigi legnagyobb címe is, november 5-én Tamásiban lett grappling világbajnok, serdülő kategóriában, az 50 kg-osok között. Gyönyörű eredmény, gratulálok hozzá!

A grappling a vegyes harcművészetek családjába tartozik, és a földharc a lényege. Két ágazata van, a Gi, és a NoGi. Előbbi a cselgáncs, utóbbi a birkózás földharcot takarja. Szandi Gi bajnok lett, aranymeccsét pedig elhoztam ide nektek az oldalamra. Ne kelljen keresgélnie annak, aki meg szeretné nézni. Az egész nem tartott még egy percig sem, nem húzta az időt a leányzó. Odatette magát, és lenyomta ellenfelét, pont ahogy azt kell! Így nem láttunk ugyan túl érdekes mérkőzést, de a lényeg a győzelem!

   Szandi egyébként szerényen éli meg győzelmét, nem kérkedik. Testnevelés tanárának sem szólt egy szót sem, nekem is csak azért, mert még korábban megígértettem vele, hogy mindig beszámol a versenyeiről. Tavaly még én tanítottam, és örömmel szemlélem további menetelését is!  Gratulálok, és további szép sikereket kívánok, sérülésmentesen! Hajrá Szandi!




5 megjegyzés:

Bohóc írta...

A teremtésit! "Ezt" aztán odateremtette! :))
Szép volt, még ha rövid is. Gratulálok! :))

Vera írta...

Gratulálok!!!!!!!!!!Tudom nagy szó!

Agnes. írta...

En is gratulalok!!!

Szitya írta...

Ez valóban nagy szó! Gratula!

Magdi írta...

Szívből gratulálok a nem mindennapi eseményhez:)

Megjegyzés küldése