2011. november 20., vasárnap

Pedagógus Röplabda Kupa 2011 - Küzdelem a főnökért... :)

  Egy évvel ezelőtt csapatunk igencsak jól dolgozott a Pedagógus Röplabda Kupán, hiszen kemény csatákban ugyan, de miénk lett a győzelem, és a vele járó vándorserleg is. Az elmúlt egy évben ez a győzelmi jelkép előkelő helyen, főnökünk irodájában pihent. Pénteken, amikor leemeltem a polcról, azt az utasítást kaptam, hogy hétfőn oda vissza is kell tennem...

   Szombat délelőtt kicsit kevesebb csapat jelent meg a tornán mint tavaly, sajnos a hűvös-nyirkos idő lebetegítette néhány sporttársunkat. A négy megjelent csapat azonban jó hangulatú, kemény mérkőzéseket játszott egymással közel négy órán keresztül, mígnem kialakult az idei végeredmény. Iskolánk pedagógusai mindent megtettek, hogy megfeleljenek igazgató asszonyuk utasításának, szettvesztés nélkül magabiztosan tartotta meg a kupát. :)

A sorrend pedig:
  1.  1. Kisfaludy Utcai Tagiskola
  2.  2. Eötvös Lóránd Műszaki Szakközépiskola (Gépész)
  3.  3. Toponári Tagiskola
  4.  4. Táncsics Mihály Gimnázium

Persze ne gondoljátok, hogy nekünk csak a győzelem volt a lényeg! Ugyan, dehogy! Ez a program nagyszerű lehetőség arra, hogy a városi iskolák pedagógusai kicsit közelebb kerülhessenek egymáshoz, egy jó sportprogram keretében. Vendéglátóink ezúttal is mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat, így a játék után még hosszasan beszélgettünk, énekeltünk. Köszönjük nekik, és sporttársainknak ezt a kellemes napot, egy év múlva remélem ismét találkozunk!

 A győztes csapat tagjai pedig:

Szelczi Ivett
Hangáné Kosaras Gabriella
Czékus Marianna
Biró Márk
Urbán Mónika
Ratkóczy Gáborné
Meggyes József

Szép volt csapat!

(További képek várhatóak holnap!)

4 megjegyzés:

MJ írta...

Gratulálok! Nemhiába volt a sok alapozó edzés. :)

Adelid írta...

Gratulálok! Egy jó kis mozgás, jó társaságban mindennél többet ér, még ilyen jó eredmény nélkül is!

Magdi írta...

Szívből gratulálok:)

Joe bácsi írta...

Köszönjük szépen!
Valóban a mozgás öröme, és a társaság a legfontosabb! :)

Megjegyzés küldése