2011. október 24., hétfő

Bajszos csajok


   A hétvégét Pöti húgom meghívására Békásmegyeren töltöttük, ahol pár hetes késéssel megünnepeltük az ő születésnapját, és ezzel együtt családi banzájt is tartottunk. Jó volt nagyon, csakúgy mint a Margit-szigeten tett hosszú sétánk. Itt botlottunk bele egy vattacukrosba, akire hamar le is csaptunk.

    Pontosabban csak a szívem legkedvesebb hölgyei tették ezt, mivel én speciel nem rajongok ezért a ragacsos, pálcikán imbolygó bárányfelhőért. Enci és Marcsi viszont szeretik, így meghívtuk őket egy kis gyapotcukor szaggatásra. A két ifjú hölgy persze nem állhatta meg bohóckodás nélkül, evés mellett mindjárt készült a bajusz és a szakállka is...  Ezek után rám ne mondja senki, hogy gyerekes vagyok! Vagy csak megtalálta volna a zsák a foltját?
   Egy biztos. A vattacukor mindannyiunkat gyermekkorunk napjaiba röppentett vissza néhány röpke pillanatra. Nem csak elfogyasztói érezték jól magukat általa, hanem mi is. Enciről a fehér bajusz és szakáll, a piros kabát kapcsán pedig eszembe jutott az is, hogy nemsokára jön a Mikulás... 









6 megjegyzés:

Pöti írta...

Szuper volt, örülök, hogy jöttetek :D

Adelid írta...

Ugye milyen jó visszarepülni!

Adelid írta...

Sikerült!

Joe bácsi írta...

Megyünk máskor is! :)
Kedves Adelid, a múltba való visszatérés, az emlékezés szerencsére legtöbbször tényleg jó! ;)
Örülök, hogy sikerült! Mi volt a baj, rájöttél?

MJ írta...

Érdekes, de a vattacukrot én sem nagyon kedveltem, kedvelem. Beeszel valamit a szádba, villanásnyi idő kis ízzel és már nincs is semmi.
Bohóckodni viszont nagyon jó néha. :)

Szitya írta...

Hát, én is inkább pótszakállnak használnám!!! De azért egészségükre!
Üdv,
Szilvi

Megjegyzés küldése