2011. május 18., szerda

Ismét Matula sportnapközi!


  Újra itt a nyár, és meleg az idő... ez a diákoknak nagy öröm, sok szülőnek viszont fejtörést okoz, hogy mit is kezdjen csemetéjével a szünidőben. Ehhez nyújtunk némi segítséget, egy nyári sportnapközi keretein belül.

A Matula tanyán idén is megrendezzük szokásos, nagy sikerű táborunkat. Jó társaságban, érdekes sportágakkal ismerkedhetnek meg azok az általános iskolai tanulók, akik június 12-ig jelentkeznek. A foglalkozások között számháború, lovaglás, kajak, görkorcsolyázás, bringa suli, strandsportok, falmászás, íjászat, parktájfutás, és különböző sportjátékok is szerepelnek. Életvezetési tanácsokat is kaphatnak a jelentkezők. Ez utóbbi során meghívott közéleti személyiségekkel, egészségügyi szakemberekkel lehet kötetlen beszélgetést folytatni.
Elsősorban a szabadidősportokat tanítjuk, olyan sportágakkal ismertetjük meg őket, ami természeti környezetben űzhető, és ami az iskolai környezetben viszonylag nehezen elérhető. Nagy sikere szokott lenni annak, hogy hajókat tudunk hozni az ottani kis tóra, ahol így taníthatom a kajakozást. Tavaly két napra lejutottunk a Deseda tóra is. Tanítjuk az íjászatot, népszerű a labdarúgás, játsszuk a métát, mint különleges magyar népi játékot. A Kisfaludy aszfaltozott pályáján bringasuli, és görkorcsolya várja a tanulókat. Mindezt a sokszínű, és változatos programot napi négy foglalkozáson keresztül nyújtjuk, köztük rövid pihenővel. A pihenőidőkben tízórait, ebédet, majd uzsonnát is kapnak a gyerekek. Reggel negyed nyolctól, délután negyed ötig vállaljuk a felügyeletet, illetve a nap tartalmas, és színvonalas eltöltését.
Ebben az évben két turnusba várjuk a 7-14 éves korosztályt, akiket tudás és életkor szerint, 17-18 fős csoportokba osztunk el.

A részvételi díj 4 munkanapra, a fenti programokon túl magában foglalja a napi háromszori étkezést is.

Időpontok:
 I. turnus: 2011. június 20-23-ig. ----> 12.000 Ft/fő
II. turnus: 2011. június 27-30 -ig. ----> 12.000 Ft/fő
A pénteki napokra is lehet külön jelentkezni, ennek díja további 2.500 Ft/fő.

Jelentkezni lehet hétköznapokon nálam a Kisfaludy Tagiskolában! Remélem idén is sokan jöttök, és sikeres tábort tudunk majd biztosítani a számotokra!
Az előző évi táborról beszámolókat találhatsz itt, itt, és itt is. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése