2011. április 23., szombat

Tavaszköszöntő 2011

   Hagyomány iskolánkban, hogy az éppen aktuális harmadik évfolyam osztályai a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon műsorral kedveskednek az alsó tagozat diákjainak. Ez a program a tavasz köszöntéséről, húsvéti hagyományokról szól. Idén három osztály kedveskedett nekünk, az ő műsorszámaikkal kívánok én is mindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket, és vidám, boldog tavaszt!
 
 A videók természetesen nem a legjobb minőségben kerültek feltöltésre, de azért remélem sokaknak okoznak majd kellemes perceket. Összesen 4 jelenet volt az ünnepségen, a teljes műsor ideje kb. fél óra. Jó szórakozást kívánok, pihenjétek ki magatokat a pár napos szünetben! :)

1. 3.c osztály mesés jelenete:



2. 3.a osztály furulya jelenete:




3. 3.a osztály bábjelenete:



4. 3.b osztály zenés, táncos műsora:



Kellemes húsvéti ünnepeket  kívánok mindenkinek!

7 megjegyzés:

Hanczur írta...

Nekem a bábjátékok voltak régen is a kedvenceim. A 70-es években hétvégi délelőtti matinéban a tévé sok iskolás bábversenyzőt bemutatott. Sajnos a műsor címe nem jut eszembe.

Unknown írta...

Nagyon ügyesek a gyerkőcök. Köszönöm, hogy feltetted a műsorukat. Tündéri a bábjáték, nekem is az a kedvencem. Hanczurnak ajánlom a Pályi János által létrehozott kaposvári BábSzínTér előadásait. Ősszel indul az új évad. :)
Én is kellemes húsvéti ünnepeket, és szép tavaszt kívánok!

szeterka írta...

kellemes húsvéti ünnepeket kívánok,és jó locsolkodást!:)

Mónika írta...

Pihentető szünetelést és áldott, békés ünnepeket kívánunk nektek!
(ja, és sok piros tojást)
:)

Agnes. írta...

Kellemes Husveti Unnepet Kivanok Neked es Csaladodnak!:)

Ági írta...

Nálatok biztosan nagyon szép a Húsvét is. Kívánok sok piros tojást, finom eledeleket és bizony édességet is, mert a fotósorozatból kiderült, hogy nagyon szereted.
Oda is írhattam volna de most mégis itt teszem meg, hogy remekül összefoglaltad milyen kivételes pedagógus vagy. Szerencsések a tanítványaid!

Ágnes

Joe bácsi írta...

Köszönöm mindenkinek a kedvességét, remélem jól teltek az ünnepek! :)

Megjegyzés küldése