2011. március 7., hétfő

Ismét díjazva!

   Szombaton a városháza dísztermében tartották a Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny megyei fordulójának eredményhirdetését. A rangos megmérettetésre az idén is több tízezer diák nevezett, közöttük természetesen a miénk is. Tavaly ezen a versenyen a kisfaludys diákok voltak a legeredményesebbek, az iskola kitüntetést is kapott. Ez akkor kimaradt a híradásokból, ami nagyon bosszantott bennünket. Idén ismételtünk!

  A verseny első fordulójára nevezett diákok közül 62116-an oldották meg a verseny feladatait. A résztvevők közül 16498 fő volt határon túli (felvidéki, erdélyi, kárpátaljai és vajdasági) magyar diák. Somogy megyében 6 város 7 iskolájában zajlott a megyei forduló 1395 résztvevővel, közöttük lett a Kisfaludy Utcai Tagiskola ismét a legeredményesebb.
Az iskolai összpontszámába, a minden évfolyamon legjobban teljesítő három tanuló pontszámainak összegét vették számításba. Iskolánk legeredményesebb tanulói:

Vida Róbert 3.a
Balla Ábel 3.a
Murphy Erick 3.c

Balogh Árpád Mátyás 4.b
Kovács Panna 4.a
Kulcsár Kevin 4.a

Mohay Klára 5.b
Vipler András 5.a
Solymosi Bettina 5.b

Borbényi Márton 6.b
Sándor Kristóf 6.b
Győri Áron 6.b

Verkman András 7.a
Imre Norbert 7.a
Számel Kata 7.a

Palkó Richárd 8.b
Weisdorn Patrik 8.b
Somogyi Zsombor 8.b

Díjazottak:
Balogh Árpád Mátyás 4.b   1. helyezés
Palkó Richárd 8.b               2.helyezés
Borbényi Márton 6.b          3.helyezés

Palkó Richárd (8.b), Somogyi Zsombor (8.b), Weisdorn Patrik (8.b)  2.helyezés csapatban

   Érdekesség, hogy a megye hírlapjában és internetes oldalán ismét nem találták még csak említésre méltónak sem ezt a sikert, csakúgy mint az előző évben. A helyi televízió idén beszámolt róla, így most nem maradt ki teljesen a sajtó anyagából, mégis értetlenkedem. Mit vétettünk a hírlap ellen? Egyszer talán majd megtudjuk, most azonban átadhatjuk magunkat az örömnek, iskolánk megőrizte hírnevét!
A tanulóknak és felkészítő tanáraiknak nagyon gratulálunk és köszönjük a kemény munkát! Szüleiknek pedig a támogatást és a lehetőség biztosítását köszönjük!

7 megjegyzés:

online-lehetőségek írta...

Gratulálok a sikerekhez. Ez biztosan nagyon jó érzés, amikor az ember munkáját viszontlátja . De ez Neked biztos többször van így, amikor egy gyerek kitüntetést kap:))

Joe bácsi írta...

Bocsánat, félreértés ne essék! Az itt felsorolt eredmények nekem nem köszönhetőek, nem vagyok matekos. Egyébként teljesen igazad van, és köszönjük!

Nagy Farkas Dudás Erika írta...

Itt biztosan sokan olvashatják, híre megy. Gratula nekik! (és tetszik az új háttér)

Joe bácsi írta...

Igen, annak idején ezért is született meg ez a blog... itt adtam tovább a hírt, több százan olvasták el hála a közösségi oldalaknak. :)
A háttér tulajdonképpen régi, a piros volt az új, a karácsonyi design. Örülök, ha tetszik! Köszönöm!

Apa54 írta...

A fő érték az ami a fejben van, az is számít, hogy más is tudja, de az nem olyan lényeges. Mindenesetre én örülők az okos fejeknek. Gratulálok nekik.

Kőrösi Mercédesz írta...

Én is:)

Ami írta...

Gratulálok ! :)

Megjegyzés küldése