2011. március 17., csütörtök

Kaposvár vs. Szeged

   Talán már nem sok olyan ember van, aki ne halott volna a nagy futópárbajról. Kaposvárról Gundy Richárd testnevelő tanár elhatározta, hogy annyi embert toboroz az idei T-Home Vivicitta versenyre Kaposvárott, ami elegendő a vidék futófővárosa cím elnyeréséhez. Ebben minden évben Szeged a legfőbb ellenfél, így párbajra hívta ottani barátját, Dombi Mikóst! Közeledik városunk időpontja, párbajra fel!


   Ricsit személyesen nem ismerem, felesége azonban Bundás és Zsömi kedvenc doktornénije. Ez persze lényegtelen a motivációm szempontjából, de talán ad egy kis plusz löketet ez a tény is ahhoz, hogy segítsek a győzelem elérésében. Eddig is minden évben részt vettünk az iskolával, legutóbb a városi mozgósítási versenyen harmadik helyezést értünk el. 
Kisfaludys diákok és szülők! Most dupla céllal kérek mindenkit a nevezésre. Egyrészt az iskolák közötti verseny megnyerése a cél, másrészt növeljük városunk futóinak a számát! Április harmadikán, vasárnap délután három órakor ne a televízió, számítógép előtt üldögéljünk! A mozgás egészséges! Ha nem szeret valaki futni, jöjjön el sétálni! Egy rövidke mozgás amivel egészségünket javíthatjuk, több siker eléréséhez is vezethet...
   Iskolánkban már lehet jelentkezni, 500 ft-os nevezési díj mellett. Ezért mindenki kap egy pólót, illetve a célban egy kis frissítőt. Gyerekeknek nevezési lapot nem kell kitölteni, egy névvel ellátott borítékban kérem a nevezési díjat, amin szerepeljen a születési dátum és hely, valamint a kívánt póló mérete is. Szülőknek, 16 évnél idősebb fiataloknak nevezési lap kitöltése is szükséges! Alsó tagozatosok Lipót Andrea tanárnőt keressék, felsősök Egres Katalin tanító nénit,  vagy engem. Hajrá Kisfaludy! Futni vóna ám... :)

3 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Én azt hittem, csak kerestek egy arcot egy médiakampányhoz. Örülök, hogy nem így van, hogy valós emberek egészséges célra gyülekeznek:)))
Ricsit meg én ismerem, de csak onnan, hogy évfolyamtársak voltunk, tesis volt itt Pécsett.
Hajrá, hajrá, minden egészségesedni vágyó lelkes futópalánta!!!!

annalíz írta...

Ez nagyon szép ! Hajrá, hajrá!!!!

Joe bácsi írta...

m, tulajdonképpen Ricsit szerintem úgy kérték fel.
Köszönjük!

Megjegyzés küldése