2011. március 21., hétfő

Az élet szép

   Már többször eszembe jutott amikor m blogján barangoltam, hogy felteszem ide a következő videót, valahogy mégis mindig elmaradt. Az ő blogjának a címe: Az élet szép, és még szebb lesz.
Amikor először olvastam ezt a címet, akkor már bevillant egyik kedvenc musicalem szíveket bátorító, gyönyörű dala. Ma ezt adom nektek, nem pedig hosszú - hosszú unalmas sorokat....

   Aki a profilomat korábban esetleg megtekintette, láthatta, hogy nagyon szeretem a musicaleket. A Légy jó mindhalálig amúgy is egy nagyon szép és tanulságos történet, zenés változata pedig már első alkalommal megfogott. A most látható videón Vadkerti Imre előadásában, nagyon szép képekkel illusztrálva tekinthetitek meg, miért is jó élni. Ajánlom mindenkinek, akinek sok nehézséggel kell szembenéznie az élet akadályaival szemben, de annak is aki csak pár kellemes percet szeretne.
   Jó szórakozást! Higgyétek el, az élet tényleg szép! Kellemes hetet kívánok mindenkinek!

16 megjegyzés:

szeterka írta...

Jól esett most meghallgatni ! Az élet szép csakazértis :)

annalíz írta...

Igen, igen, igen!És ezek a gyönyörű képek!Köszi

Magdalena írta...

Ezzel a számmal kellemesen indult a nap. Szép hetet neked is.

Kőrösi Mercédesz írta...

Nagyon szeretem, köszönöm:)
És duplán is köszönöm:))
Meg triplán:)))

MJ írta...

Az élet tényleg szép. Belefér még az a sok ember is, aki megpróbálja elcsúfítani. Nem kell hagyni.

Vadvirág írta...

"Az élet szép"...én sose voltam telhetetlen, de lehetne szebb is.
Nem csak magam miatt...a családom, a barátaim, az ismerőseim miatt, akik már úgy fekszenek és kelnek, hogy mi lesz ma...az árak, a munkahelyek stb...
Szép az élet, ha biztonságban érzem magam...ennek a hiányától olyan szürkék a napok és azzá válunk mi is sajnos.:(
Elnézésed kérem Joe, de most ez jutott eszembe, mert épp egy fájdalmas beszélgetésen vagyok túl és egyre több emberből a keserűség tör fel és már nem tudnak örülni jóformán semminek...

Mindezek ellenére én kívánom, hogy mindenki találja meg életében a szépséget, még ha olykor nehéz is!

Joe bácsi írta...

Mindenkinek nagyon szívesen!
MJ, nem bizony...
Vadvirág, mindig vannak nehéz időszakok, szürke pillanatok. Ezek azonban inkább erősítsenek meg minket, mint felemésszenek. Ezt kívánom Nektek és mindenkinek!

Apa54 írta...

Az élet szép. Míg picik a gyerekek, fiatal és egészséges vagyok, míg nem rondítanak tányéromba mindenféle csajvadék emberek. De ha egyedül maradsz öregségedbe, és elér minden fájdalmas nyavalya, meg állandóan idegesítenek tróger emberek, akkor, ekkor az élet szépségébe vetett hit csak eszement önámítás.

Joe bácsi írta...

Kedves barátom! Már vártam... tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül. Mit is mondhatnék neked, akinek oly sok tényleges kőkemény nehézséggel kell szembenéznie nap mint nap? Remélem jön még a te teledre is tavasz! Kívánom, hogy legyen még sok örömöd ebben az életben, ne csak a sorozatos küzdelmek töltsék ki a mindennapjaidat!

Kati írta...

Köszönöm szépen, nekem is egyik kedvencem!

Agnes. írta...

Nagyon kellemes volt hallgatni JOe, koszonom en is, csatlakozom a tobbiekhez!
A klipp vegen majdnem van egy tuzpiros, fekete csoru madar, cardinal, kertunk lakoi, naponta jonnek tobbszor is:)

Joe bácsi írta...

Nagyon szép madár, jó lehet élőben is látni! :)

Apa54 írta...

Köszönöm biztató soraidat. Ahhoz, hogy elviseljük a „szép” élet csapásait, hazudnunk kell önmagunknak. Jobb nem látni a rossz oldalt, még ha ellenzem a struccpolitikát, akkor is. Tudom, másképp nem megy. Majd elég lesz akkor szembesülnünk hazugságainkkal, mikor elérjük azt a kritikus pontot, mikor optimizmusunk átbillen realitásba. De addig csak a szépet lássuk.

Joe bácsi írta...

Nem tudom. Önmagunk becsapása badarság lenne. Én is látom az élet sötét oldalát, nekem sem minden fenékig tejfel. Nem tartozom a pénzesek közé, van sok nehézségem. Nem annyi mint neked, ez tény. Attól függetlenül nem játszom struccpolitikát, tisztában vagyok mennyi szemétség és igazságtalanság zajlik körülöttünk. Nem hagyom azonban, hogy ez határozza meg a mindennapjaimat!

Unknown írta...

Köszönöm én is a felvételt. Sajnos a benne feltűnő Steve Irwinnek és kislányának már nem ilyen szép az élet. :(

Darwin Bruno írta...

Asi es amigo, pero aveces se pone bien dificil de llevar. Pero es bella y la belleza esta en las cosas simples de vida. Los amigos,la familia , la vida silvestre, muchas veces hemos sido felices y no nos hemos dado cuenta. Muchas veces lo hemos tenido todo y tampoco nops hemos dado cuenta. Que tengas un lindo dia amigo.

Megjegyzés küldése