2011. március 16., szerda

Angol wc erdei módra

   Ezt a képet a szombati túránkon készítettük, ha jól emlékszem Ropolypuszta  és Töröcske között valahol egy erdős részen. Sajnos a pontos helyét nem jegyeztem meg, akkor csak jót mosolyogtunk ezen az aranyos természeti képződményen.


   A fatörzs alsó felén kényelmes ülőke, középen apró üreggel. Pont mint egy angol wc, csak kicsit lejtősebb. Talán ide járnak az erdei szellemek? Nekünk legalábbis ez jutott az eszünkbe róla. Nektek vajon mi?
   Nevezzük bárminek is, érdekessége és természetes "szépsége" megért egy fényképet, talán még ezt a rövidke bejegyzést is... 

11 megjegyzés:

Andicsek írta...

titkon reménykedem, hogy az erdőjárók nem használják angolwc.nek ezt a fantasztikus természeti képződményt....

Magdalena írta...

Csatlakozom Andicsekhez. Pláne, hogy nem látom hol lehet lehúzni. :)

Joe bácsi írta...

Reménykedjünk hölgyek! :) Lehúzni?? Micsoda luxus!

Andicsek írta...

az angol wc az a pottyantós nem?:)

Joe bácsi írta...

Nem. 1596 körül I. Erzsébet angol királynő keresztfia J. Harrington tervezte az első vízöblítéses WC-kagylót, ami az angol WC elődjének tekinthető, vagyis a mai angol WC alapjául az szolgált.

Andicsek írta...

érdemes volt felébrednem ma! azért érezteti hatását a nem időben elvégzett középiskola ˙(munka mellett lett azért gimis érettségim, de azért az más´)

Joe bácsi írta...

Ugyan már, ez nem egy olyan fontos dolog! :) Mindenesetre örülök, ha új információval szolgálhattam. Az angol wc egyébként mindenképpen vízöblítésű, ezért a képen látható marad pottyantós kategóriában... :)

annalíz írta...

Szerintem ebben az érdekes formájú üregben valaki lakik....

MJ írta...

Tapasztalataim alapján mondhatom, sajnos vannak kik arra használják, hogy bele rejtik a hulladékot. Pedig ez egy természetes itató lenne, mert összegyűjti a csapadékvizet és sokáig megőrzi.

online-lehetőségek írta...

Érdekes az biztos:))

Hanczur írta...

Papír volt mellette? ;-)

Megjegyzés küldése