2011. február 25., péntek

Záróest


   Sítábor. Mi más? Egy hetet nem tudtam volna egy bejegyzésbe besűríteni, nem is akartam. Most azonban előreláthatólag egy időre befejezem, de az utolsó estéről még mesélek egy kicsit...
   Minden évben az utolsó előtti napon kicsit hamarabb befejezzük a síelést, ilyenkor megyünk nagy bevásárlást tartani az otthoniaknak. Ezt Breznóban a Tesco áruházban  szoktuk megejteni, mi mindenkinek a helyi különlegességeket javasoljuk, a finom nápolyikat, vagy akár a csavart sajtot... Ennek ellenére mindig rengeteg chips, és egyéb itthon is kapható hulladék is kerül a csomagba, ez azonban saját fogyasztásra. A gyerek már csak ilyen. 
Visszaérve a szállásra, vacsoráig a szokott rend szerint megy a program, utána azonban nagy felfordulás következik! Összerántjuk a teljes társulatot a társalgóba, és rövid vetélkedő következik. Nem vittük túlzásba a feladatokat, négy csapatba osztva a gyerekeket néhány feladaton keresztül ment a versengés. Hogy mik voltak ezek? Bocs, de ez már marad a belső kör titka, mert előfordulhatnak még a jövőben is. A lényeg, hogy talán jól érezték magukat a játékos és többnyire mókás feladatban, ahol végül mindenki győztesként került ki...
A játékos részek után jött az est fénypontja, az avatás. Minden évben a kezdő sízők, illetve azok akik velünk első alkalommal síelnek, kerülnek terítékre. Ennek lezajlásáról sajnos szintén nem nagyon beszélhetek csak annyit, hogy a sílécem is előkerül ilyenkor. A többi kitalálása már a fantáziátokon múlik, csak ne képzeljétek túl az eseménysorozatot!

   Ezen az esten tehát mókás körülmények között lezártuk a tábort, de másnap még siklottunk egyet. Remélem minden gyerek annyira élvezte ezt a hetet, amennyire mi a szívünket-lelkünket beleadtuk. Jövőre újból indulunk, szeptemberben várom a jelentkezőket! Halihali Hóóóó!


4 megjegyzés:

Kárász Gábor írta...

Síelni jóóóóóóóóó !! :))

Kati írta...

Köszönöm Joe bácsi, hogy írásaidat olvasva újra átélhettem azt a csodálatos hetet amit a sítáborban Veletek, a gyerekekkel tölthettem. Még sok-sok ilyen kellemes élményt kívánok minden résztvevőnek.

Agnes. írta...

Latod Joe meg elmeselni is sok munka ez , de a meselesedbol atsut az, hogy milyen szeretettel vagytok a gyerekek fele, a sok szines , erdekes program, arra utal.
Nagyon jo het lehetett:)

Joe bácsi írta...

Nagyon jó is volt....
Köszönjük!

Megjegyzés küldése