2011. február 13., vasárnap

GyakorLó

Kicsit szeretnék büszkélkedni három kolléganőmmel, akiket szerencsére barátaimnak is nevezhetek! A napi tanítási feladatok, nevelési munkák mellett összeállítottak egy új szakmai kiadványt, amit a Mozaik Kiadó végre kiadott. Örömmel jelenthetem be, hogy megjelent az elsős Integrált tankönyvcsaládhoz készült írásgyakorló munkafüzet, melynek szerzői iskolánk tanítói.

Szelczi Ivett, Ratkóczy Gáborné (Timi néni), és Urbán Mónika tanítónők munkája C5-ös méretben, 56 oldalon jelent meg. Mester Kata illusztrációinak köszönhetően nem csak szakmailag, esztétikailag is vonzó lehet. Ők hárman mindig élen járnak a Kisfaludy iskola életében. Nevükhöz írhatóak többek között az iskolai rendezvények, a különböző táborok szervezése, tagjai az iskola röplabda csapatának. Most pedig országos hírnévre tehetnek szert, ezzel is öregbítve iskolánk jó hírnevét. 
Büszke vagyok, hogy ilyen barátaim, kollégáim vannak! Kötetükhöz sok sikert kívánok, és remélem ez csak az első eleme egy sorozatnak! Gratulálok!

4 megjegyzés:

Nagy Farkas Dudás Erika írta...

Gratula!

georgina írta...

Gratulálok!

baratella írta...

Gratulálok nekik és kitartást a sorozathoz. Óvónő barátosném érdeklődik,a szerzők óvodáskorú gyerekeknek is ajánlják e a kiadványt???

Joe bácsi írta...

Nem. Ez a kiadvány már kifejezetten a betűtanítás időszakában használható eredményesen.

Megjegyzés küldése