2010. december 31., péntek

Zúzmarás jó reggelt! Buék!


   Vajon hányan vették észre a mai reggelen elénk táruló szépséget? Ma amikor az óév utolsó napját ünnepeljük, és mindenki az esti nagy mulatozás gondolatával van elfoglalva? Legtöbben csak annyit észleltek, hogy már megint nagyon hideg van, és milyen rideg idő vár ránk szilveszter éjjelén. Pedig a természet igen szép ruhába öltözött az ünnep tiszteletére!
   Nem hóleplet húzott, hanem zúzmarás köntösét rántotta magára! Csillogó kristályokkal borított be mindent, amibe csak beleütközött. Igen, a szépség folyamatosan körülöttünk van, csak meg kell látni. Ahhoz, hogy igazán boldogok lehessünk, jól érezhessük magunkat, nem csak a kellemetlen dolgokat kell észrevenni, hanem a jókat is. Minden apróság aminek képesek vagyunk örülni -mint például a rideg, zord időben a viszonylag ritka természeti jelenségeknek-, boldogabbá, teljesebbé teszik életünket.

   Ezzel az üzenettel kívánok mindenkinek boldogságban és sikerekben gazdag, vidám új esztendőt! Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az új évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

3 megjegyzés:

MJ írta...

Boldog Új Esztendőt nektek is!

Bojtor Zsuzsi írta...

Szilveszter éjjelén gondolj kicsit másra,
Egy szebb jövőre,egy boldogabb világra.
Segíts ha kell,mindig teremts jót és szépet,
S jövőre újra,boldogan zárhatod az évet!
B.Ú.É.K!
(saját)

georgina írta...

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!!

Megjegyzés küldése