2010. november 20., szombat

Pedagógus Röplabda Kupa 2010

   Hat csapat versengett egymással szombaton a Toponári Tagiskola tornatermében, a hagyományosan évente megrendeződő Pedagógus Röplabda Kupán. A küzdelmek tíz órakor kezdődtek, és délután négy órára értek véget. Siker koronázta a Kisfaludy Tagiskola csapatának kemény edzéseit, mert bár kemény csatákban, de mindenkit maga mögé tudott utasítani, szettvesztés nélkül nyertük meg a vándorserleget.

Vendéglátó tagiskolánk pénz szűkében is mindent megtett annak érdekében, hogy az esemény emlékezetes és igazán rangos legyen. Pogácsával, italokkal, kávéval, kemencében sütött langallóval és sütőtökkel biztosították a jó hangulatot. Mivel csak hat csapat nevezett be idén, ezért úgy döntöttek, hogy mindenki játsszon mindenkivel. A küzdelmek két pályán zajlottak egymás mellett folyamatosan, míg ki nem alakult a végső sorrend, ami a következő:


  1. 1. Kisfaludy Utcai Tagiskola
  2. 2. Táncsics Mihály Gimnázium
  3. 3. Eötvös Lóránd Műszaki Szakközépiskola (Gépész)
  4. 4. Toponári Tagiskola
  5. 5. Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnázium                                         Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola, Diákotthon
Ezen a helyen holtverseny alakult ki, így mindkét iskola az ötödik helyezést kapta.

Minden résztvevő csapat tudása legjavát adta, nagyon jó hangulatú, kemény csatákat vívtunk. Talán egy kicsit összébb is hozott bennünket, akik a kaposvári gyermekekért dolgozunk. Köszönjük!
Sajnáljuk, hogy a Közgazdasági idén nem tudott eljönni, ők vették el tőlünk tavalyelőtt a kupát, és mivel tavaly mi nem tudtunk megjelenni, idén tőlük szerettük volna visszahódítani. Talán majd jövőre!



A győztes csapat tagjai pedig:

Czékus Marianna
Hangáné Kosaras Gabriella
Ratkóczy Gáborné
Szelczi Ivett
Biró Márk
Meggyes József
Szép volt csapat!

5 megjegyzés:

georgina írta...

Gratulálok nektek! És irigykedem egy kicsit,hogy én ezt nem tehetem mert itt nincs ilyen röplabda csapat.Pedig még hobby szinten szívesen venném,NB II-ben majd NB I-ben is játszottam. A továbbiakban is sok sikert!!

Joe bácsi írta...

Köszönjük!

MJ írta...

Eeeez Igen! Szép teljesítmény, gratulálok!

Névtelen írta...

Urbán Mónika az idén betegség miatt csak szurkolóként vehetett részt, de e tevékenységével is nagyban elősegítette csapatunk győzelmét!!

Joe bácsi írta...

Ez bizony így van! Egy jó csapat sincs meg lelkes szurkolók nélkül, köszönjük nekik is! Jó, hogy eljöttek!
Móni pedig jövőre harcolhat... :D

Megjegyzés küldése