2010. november 24., szerda

Ízelítő...

   A novemberi hónap legfőbb eseményei iskolánkban kétségtelenül az évfolyamestek, melyekre mindenkit szeretettel várunk. Múlt héten a második és negyedik évfolyam már remekül elszórakoztatott bennünket, most a felső tagozaton a sor. Csütörtökön a hatodikosok, pénteken pedig végzőseink kápráztathatják el az érdeklődőket.

   Ehhez kapcsolódóan fogadja mindenki szeretettel tőlem ezt a kis előzetest. 2004-ben az akkor még elsős növendékeink táncoltak nekünk. Azóta felcseperedtek, idén elbúcsúznak tőlünk. Most lelkesen igyekeznek valami emlékezeteset alkotni, hogy mindig jó szívvel emlékezzünk vissza rájuk. Én biztosan így teszek majd, nehéz lesz az elválás! Nagyon a szívemhez nőttek, ám ez az élet rendje.
   Mégis miért került ide ez a kis videó? Egyrészt azért, mert ez az első évfolyamestjükön készült felvétel, másrészről pedig.... Ez maradjon a jövő titka, pénteken este mindenre fény derül! Aki kíváncsi a folytatásra, jöjjön el, és nézze meg a nyolcadikosok összeállítását! Honnan, hova jutottak diákjaink?



1 megjegyzés:

georgina írta...

Nagyon aranyosak voltak a gyerekek és ügyesek is!gratulálok!

Megjegyzés küldése