2010. október 23., szombat

A technika ördöge

   Október 23.-a, nemzeti ünnepünk. Egy olyan forradalomról és szabadságharcról szól, amit nem lehet egy blogbejegyzésben röviden leírni. Meg sem próbálom, de minden érdeklődő kattintson, és továbbjuthat a sulinet oldalára, ahol kellő tájékoztatást kaphat a témáról. Mi a Kisfaludy iskolában tegnap tisztelegtünk a régmúlt hősei előtt.

   Zsuzsa néni és Mónika néni nagyon szép ünnepi műsort állított össze, amit a két nyolcadik osztály adott elő az iskola tanulóinak. A rövid, átfogó, és könnyen megérthető összeállítást Ági néni énekkarosai tették még meghatóbbá. A műsor olyan jól sikerült, hogy a végén sok pedagógus is könnyezett a meghatottságtól. Ezért is nagyon bosszant, hogy a technika ördöge ezúttal gonosz tréfát űzött velem. Az előző éjszaka teljesen feltöltött, eddig hibátlan akkumulátor 20 perc alatt lemerült, és így a műsor utolsó öt percét már nem tudtam megörökíteni.
  Sajnos ez az emlék csak szívünkben élhet tovább, de köszönjük minden szereplőnek, és a felkészítő tanároknak ezt a felejthetetlen produkciót! Ügyesek voltatok gyerekek! Sajnálom, hogy nem vihetitek most haza megmutatni szüleiteknek is. 

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönjük a sok dicséret, nagyon jó volt látni, hogy sokan meghatódtak. Megérte a sok próba és korábban kelés. :)

Joe bácsi írta...

Mi köszönjük!

Megjegyzés küldése