2010. június 3., csütörtök

Csak egy vicc...

   Három barátnő (egy fiatal lány, egy menyasszony és egy 20 éve férjezett asszony) elhatározzák, hogy este kiöltözve fogják várni párjukat otthon úgy, hogy mindhárman magas sarkút, fekete bőrmelltartót és fekete maszkot öltenek. Másnap megbeszélik, hogy melyikük barátja, férje hogyan fogadta a jelmezt.

A legfiatalabb ezt meséli:
- Tegnap este felvettem a fekete bőr alsóneműt  a maszkkal, és amikor ajtót nyitottam a barátomnak, ő azonnal lerohant. Wow, csajok, fantasztikus estét töltöttünk együtt!

Menyasszony:
- Én is bőrmelltartóban, bőrsortban és maszkban fogadtam a vőlegényemet, aki amikor meglátott azt mondta: Imádlak baby, te vagy álmaim nője!" Aztán egész éjjel szerelmeskedtünk.

Mire a férjes asszony:
- Tegnap mikor hazaért a férjem, én is bőrmelltartóban, fekete harisnyában, tűsarkúban, maszkban vártam. Mikor meglátott, majd megszakadva a röhögéstől csak annyit kérdezett: Mi van vacsorára, Batman?"

2 megjegyzés:

Apa54 írta...

Én is reherésztem a viccen. Személyemre vonatkoztatva elképzeltem valós helyzetnek, egy nem csekélynek mondható különbséggel, hasonlóképpen cselekedtem volna, mint a 20 éve házasságban élő férj. Mert engem nem a konyhai, hanem a hálószobai meleg vacsora érdekelne. Majd 30 évi házassággal a hátam mögött is

MJ írta...

Öreg székely a városba készül és a feleségét -bármily szépen is könyörög, kérleli az asszony- nem viszi magával.
Úton a hegyekben át a szurdokon haladtában, hatalmas égi háborúval, kitör a vihar és belecsap a saroglyába a villám.
Hátranéz az öreg és búsan szóla:
-Ejh, pedig de szépen is kérte!

Megjegyzés küldése