2010. április 6., kedd

Országos siker!

   Korábban, legelső blogbejegyzésem során már beszámoltam arról, hogy iskolánk tanulói milyen sikerrel szerepeltek a Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulóján. Ennek köszönhetően kapta meg a Kisfaludy, a város és a megye legeredményesebb iskolája címet Szita Károly polgármester úrtól, valamint Gelencsér Attilától, a megyei közgyűlés elnökétől. A tavaszi szünetben lezajlott az országos forduló is, melyen versenyzőink a következő helyezéseket érték el:


  • Borbényi Márton (5.b)         13. hely
  • Sándor Krisztián (8.a)          13.hely
  • Palkó Richárd (7.b)              45.hely - ő sajnos a feladatok végzése során rosszul lett, ennek köszönhetően nem tudott maximumot nyújtani
  • Balogh Árpád Mátyás (3.b) 77.hely
   Ez a megmérettetés az ország legnépszerűbb matematikaversenye, a tavalyi év során több, mint 65000 tanuló vett részt. A szám nagysága is mutatja, hogy milyen előkelőek ezek a helyek. Nagyon erős mezőnyben, szép helyezéseket értek el diákjaink, ezzel tovább öregbítették iskolánk jó hírnevét. Köszönjük, hogy szabadidejüket nem sajnálva készültek fel, gratulálunk sikerükhöz!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok a tanulóknak, a tanáraiknak és nem utolsó sorban a családnak is!!!
Szeretnék még egy sikert itt megosztani. Az Országos „Kalmár László” Matematika Verseny Somogy Megyei fordulóján is sikeresen szerepeltek a hallgatók! Minden évfolyamból 1-1 kisfaludy-s hallgatót, a felkészítő tanáraikat és a családjukat hívták meg 2010. április 9-ére Marcaliba az eredményhirdetésre. Ezen a MEGYEI versenyen a 36 díjazott gyerek közül 6 a Kisfaludy-ba jár!!!!! Gratulálok Nekik is!!

Joe bácsi írta...

Gratulálunk nekik is, róluk egyébként később készül bővebb tájékoztató, egyelőre azonban nem rendelkezem pontos adatokkal.

Apa54 írta...

Ez tényleg kimagasló eredmény. Kezdek bizakodni a jövőben. Gratulálok a nebulóknak és tanáraiknak.

Joe bácsi írta...

Köszönjük szépen, de ugyanakkor köszönjük meg a szülői háttér segítségét is, nélkülük sok esetben nem jöhetne létre ilyen eredmény!

Joe bácsi írta...

A hozzászólásban említett másik matematika verseny eredményhirdetésére meghívott tanulók teljes névsorát, a http://www.noszlopy-marcali.hu/ weboldalon megtekinthetik az érdeklődők! Itt helyezésekről még nem számolnak be, azt majd csak április 9-én tudjuk meg!

Megjegyzés küldése