2010. március 9., kedd

Vicces számla



Tisztában vagyok vele, hogy a soron következő történet nem egyedi és már többekkel megtörtént, nekem azonban először okozott vidám perceket.
Tegnap este kaptam egy számlát a gázszolgáltatómtól, miszerint sajnálattal közlik, hogy több támogatást számoltak el nekem az előző évben, így visszafizetésre vagyok kötelezve.
Nézem a csekket, 6 ft áll rajta! Ekkor még csak szélesre szaladt szám jelezte környezetemnek, hogy vidám levelet kaptam. Nézem a következő papírt, szintén csekk, 31 ft szerepel rajta. No ekkor már rekeszizmaim is ideges rángatózásba kezdtek, kellett pár perc mire el tudtam mesélni páromnak, hogy mitől lettem ilyen boldog. Összesen 37 ft-ot kell befizetnem, két sárga csekken! Mennyibe is került ez a szolgáltató cégnek? Papírköltség, postaköltség, a csekk díja, stb. Rendben van, hogy ezeket a számlákat a gép állítja ki, de miért nem lehet limitet beállítani? Hiszen ez számukra már ráfizetés, vagy rosszul gondolom? Mindegy, rohanok befizetni határidőre, nehogy kiállítsanak egy 10 ft-os késedelmi számlát is!

2 megjegyzés:

MJ írta...

AB normális! Teljesíthetetlen kérések, mert kerekíteni kell! Add fel azt a tizest is, nehogy csődközeli állapot legyen!

Névtelen írta...

http://w3.sonline.hu/somogy/kek-hirek-bulvar/rohogogorcsot-kapott-az-eon-gazszamlajatol-292211

Megjegyzés küldése